Aplica la cea mai tare experienta internationala:

Blog foarte subiectiv, enervant pentru cei care caută cifre şi date.

marți, 16 februarie 2010

Felicitări CNTM!!!

Lucrînd mai bine de 3 ani voluntar in ONG, am avut ocazia să întîlnesc persoane extrem de interesante, energice şi active care într-un fel sau altul, mi-au schimbat viziunile şi format caracterul.
Cu unii din ei interacţionam mai des, cu alţii aveam relaţii de parteneriat, dar există şi persoane din rîndul celor pe care le admiram, care alcătuiesc organizaţia ce, deja de 11 ani pune umărul sub fiecare pas al tineretului moldovean, făcîndu-l să păşească mai uşor şi mai sigur în viitor.
Consiliul Naţional al Tinerilor din Moldova, visul zis-ul CNTM, face mîine 11 ani de la fondare, adică 11 ani de acţiune în favoarea tinerilor, 11 ani de curaj în lupta pentru viitor, 11 mari perioade în istoria de dezvoltare a societăţii civile, şi toate astea pentru că le pasă de ce şi cum se întîmplă la noi în ţară.
Am scris acest post pentru a felicita unul din cele mai influente organisme naţionale, şi pentru a le ura un infinit de realizări mari şi de bucurii din succesele de zi cu zi, multă tărie (nu alcool) şi putere, pentru a continua să spună lucrurilor pe nume, să mobilizeze şi să susşină tinerii din ţară.
Aşadar, ridic acest inchipuit păhar în cinstea forţei tinerilor, reprezentată de CNTM care la vîrsta aparent copilărească ştie nu doar să zîmbească şi să transmită pozitivul ci şi să lucreze cu toată responsabilitatea pentru a face ţara mai bună.


Felicitări fiecărui membru CNTM si organizaţiei în totalitate..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu